Minden zldsg s gymlcs biopiacon beszerzend, vagy sajt kertnkbl, ellenrztt termesztsbl szrmazzon. Az egyes tkezsekkor annyit ehetnk, amennyi jlesik az adott telbl, ha a mennyisgre kln utals nincsen.
1. nap
Reggeli: 1 cssze friss vegyes idnygymlcs, 1 pohr joghurt, 1 evkanl napraforgmag, vz
Tzrai: egy cssze salaktalant tea (a tisztt hats nvnyekbl kszlt tea illata, ze els percben nem tnhet tl kellemesnek, segt, ha borsmenta, hibiszkusz zesti a teakeverket), egy marknyi frissen pucolt mandula
Ebd: vegyes zldsgekbl kszlt zldsgleves: friss paradicsombl, prbl, kposztbl, fokhagymbl, vzzel, s s ms fszerek nlkl
Uzsonna: 1 pohr friss zldsgl, 1 narancs
Vacsora: 1 adag prolt tengeri hal, friss zldsalta paprikbl, paradicsombl, szabadfldi uborkbl, snidlinggel, pr csepp lenmagolajjal
2. nap
Reggeli: 1 cssze friss vegyes idnygymlcs, 1 pohr joghurt, 1 evkanl tkmag, vz
Tzrai: egy cssze salaktalant tea, 1 narancs
Ebd: friss saltatl szeletelt zldpaprikbl, paradicsombl, szabadfldi uborkbl, hagymbl, kevs napraforgmaggal megszrva
Uzsonna: 1 pohr Aloe Vera juice, 1 alma
Vacsora: zldsg-curry, mely a kvetkezkpp kszl: kevs olvaolajon megpirtjuk a felaprtott fokhagymt, adjunk hozz kiskanlnyi curryport, pirtsuk egytt pr percig, majd adjunk hozz feldarabolt paradicsomot, hagymt, piros szn paprikt, ha van friss articsknk, azt, ha nincs, egy kisebb patisszont. Addig proljuk, mg a zldsgek megpuhulnak.
A kt napi trendet felvltva fogyasszuk 5-7 napig, esetleg kt htig. Ne feledkezznk meg az elegend folyadkrl sem! |